nlc.hu
Trend

Singh Viki alkata

Singh Viki: „Borzasztó nagy divat lett ez az alkat, ami nekem van”

Azt mondja, eljött az ő ideje.

Az énekesnő mindig is büszke volt teltkarcsú idomaira, bár az utóbbi időben pár plusz kilótól is megszabadult. Singh Viki ma reggel a Mokkában vendégeskedett, ahol elmondta, büszke az alakjára és nagyon jól érzi magát most a bőrében.

Singh Viki

Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

„Nagyon nagy szerencsémre most borzasztó nagy divat lett ez az alkat, ami nekem van. Csajok százezrei, tízezrei csináltatják meg a csípőjüket ilyen kerekre, mint amilyen nekem van. Ez már ugye egy plasztikai beavatkozás, ez a csípőfeltöltés. Elindult a Kardashian családtól, és ez most egy trend” – mondta a műsorban az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy milyen megjegyzéseket kap

„Azt látom, hogy az emberek nem azt mondják, hogy jaj, de fura, hogy ilyen széles a csípőd, egyébként meg olyan szép lennél, hanem azt mondják, hogy úristen, ölnék egy ilyen alakért, mint a tiéd! És így igen, eljött az én időm!” – fejtette ki Singh Viki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top