nlc.hu
Trend

A Glamour WOTY legszebb ruhái

Ízléses pucérruha, letisztult gót stílus és csillogó estélyik: ilyen ruhákban jelentek meg a sztárok a díjátadón

Csodálatos ruhákban vonultak fel a sztárok.

A környezettudatosságot szem előtt tartó és a fenntartható divatot reflektorfénybe helyező gálán adták át a 2022-es GLAMOUR Women of the Year díjakat. A szakmájukban sikeres nőket és a kiemelkedő tehetséget ünneplő díjátadó jelöltjei és meghívottjai a hazai nagyszabású gálák történetében először „green carpeten” vonulhattak végig, azaz nem vásároltak új ruhát a rendezvényre, hanem egy régi kedvencben jelentek meg az estén.

Glamour trend

Fotó: Zsigmond László / nlc

A díj missziója, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban. Az év színésznője kategória nyertesének Tenki Rékát, míg az év énekesnőjének Tóth Andit szavazták meg az olvasók. Idén ismét megválasztották az év közösségimédia-sztárját, a díjat Sápi Vivien vihette haza, az év vállalkozója Rácz Judit – SKINSMART, a Krémmánia alapítója, az év divattervezője Varga Viktória – a VIKTÓRIA VARGA márka tervezője, míg az év lakberendezője Csupor Anna lett.

Az eseményen megjelent többek között Sarka Kata a lányával, a várandós Rogán Cecília, Tóth Andi, Tenki Réka, a műsort pedig Lékai-Kiss Ramóna vezette.

Galériánkban megnézheted, hogy ki milyen ruhát választott a rangos eseményre.

glamour woman of the year díjátadó gála 2022
Megnézem
Összes kép (30)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top