nlc.hu
Trend

Singh Viki az önbizalomhiányról

Singh Viki: „Van, hogy állok a tükör előtt, és azt kérdezem magamtól, miért vagyok ilyen csúnya”

Sose változtatna magán másnak a kedvéért.

Singh Viki évek óta példaképe rengeteg nőnek, ugyanis azt közvetíti, hogy mindenki fogadja el magát úgy, ahogy van. Persze, ez nem megy egyik napról a másikra, és ha meg is van az áttörés, mindenkinek akadnak rosszabb napjai. Ugyan az énekesnő szereti a testét, néha mégsem elégedett önmagával. 

Singh Viki

Fotó: Instagram

„Van, hogy állok a tükör előtt, és azt kérdezem magamtól, miért vagyok ilyen csúnya, van ilyen uborka formájú fejem… Ezt most épp mosolyogva mondom, mert jó passzban vagyok. De ha az önbecsülésem a béka feneke alatt van, akkor ezeket a kérdéseket nagyon is komolyan gondolom. Azt viszont fontos hangsúlyoznom, hogy bárhogy is érzem magam a bőrömben – még ha pluszkilók is vannak rajtam –, akkor sem rejtegetem a testem. Ugyanúgy felveszek egy dögösebb, kivágott felsőt vagy egy bikinit a strandon. És még posztolok is róla. Mert ez a valóság. Az ember lánya nem lehet mindig jól lelkileg, nem lehet mindig topformában! Tudom, hogy az Insta-világ ezt akarja elhitetni, de ez egy óriási hazugság. Emiatt is mutatom meg olykor, hogy én sem vagyok tökéletes. És igen, én is szeretem, ha szép, előnyös fotók készülnek rólam, azokból is teszek ki, de ügyelek az arányokra, hogy a végén helyrebillenjen a mérleg” – magyarázta a Story magazinnak az énekesnő. 

Az énekesnő elárulta, az elmúlt hónapokban sokat fogyott, de mindezt csakis önmagáért tette. „Azért, mert valaki azt kommenteli, hogy kövér vagyok, nem állok neki diétázni. Ahhoz elhatározás kell. Márpedig az most van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top