nlc.hu
Aktuális

Singh Viki őszintén beszélt az érzéseiről

„Kapom én a dagadtozást” – Singh Viki őszintén beszélt az érzéseiről a testével kapcsolatban

Viki nem tartja magát kövérnek, nem érti, követői miért hálálkodnak neki.

Singh Viki régóta küzd azzal, hogy elfogadja testét, ami sikerült is neki, és ma már nem sanyargatja magát diétákkal. Erre buzdítja követőit is, mégis sokszor a kommentelők kövérnek nevezik. 

Singh Viki

Singh Viki a Mokkában

Erre reagált egy korábbi posztjában az énekesnő, ahol azt írta, a normális női test nem túlsúly. Ezt sokan félreértelmezték, tehát most a Mokkában mondta el, mire gondolt valójában. 

„Itt pont magamra gondolok. TikTok-on jött hozzám nagyon sok komment, hogy hálásak az új dalomért, hálásak, hogy vállalom a nőiességemet, a formáimat. Le tudok soványodni, de két hétig tart, utána megint csak a szenvedés van. De elfogadom saját magamat olyannak, amilyen vagyok, és ezt régóta hirdetem, amiért hálásak nekem. De én nem vagyok kövér, ezért miért kell hálásnak lenni? Az ilyen lányok nem kövérek, csak a mai tendenciában az van, hogy ez már kövérnek számít” – magyarázta az énekes. Iszak Eszter pedig hozzáfűzte, szerinte változik ez a tendencia, amire Vikinek is megvolt a reakciója: „Egyre inkább, de azért hidd el, kapom én a dagadtozást, és az egyébként félelmetes.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top