nlc.hu
Sztárok

Singh Viki újra találkozott az édesanyjával

Singh Viki hat év után találkozott újra az édesanyjával

Az énekesnő alig várja, hogy rendezhessék a problémáikat.

Singh Viki korábban beszélt róla, hogy a szüleivel eléggé kiszámíthatatlan a kapcsolata: jó a viszonyuk, de vannak vitáik. Az énekesnő elárulta, hat év után először láthatta az édesanyját, aki most már végleg hazaköltözött Amerikából.

Singh Viki

Fotó: TV2

„Hazaköltözött, már ideje volt. A szüleimmel eléggé rapszodikus a kapcsolatom, de ettől függetlenül mindig ott van az otthonod, ahol édesanyád van. Furcsa és rossz érzés volt, hogy nem az életem része. A vitáink után itt volt az ideje, hogy ezt megoldjuk, pláne egy ilyen időszak után, amin túl vagyunk. Nagy megkönnyebbülés, hogy ő itt van és most tudunk dolgozni a kapcsolatunkon” – mesélte a Mokkában Singh Viki.

„Nem volt könnyű élete édesanyámnak. Gyakorlatilag az egész életét végigdolgozta, ki is dolgozni ment. Nagyon bátor volt, hogy elment Amerikáig. Nem látta a világot korábban, nagy lépés volt, hogy ő kiköltözött. Nagyon jót tett neki személyiség szinten. Megtalálta magát odakint. Ő is olyan, aki sokat dolgozik saját magán, mint én. (…)Most már tudunk úgy beszélgetni, hogy nem lesz vita a végén” – részletezte az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top