nlc.hu
Sztárok

Singh Viki 37 éves lett

„Nagyon pozitív ez az időszak” – Singh Viki 37 évesen is élvezi a szingliéletet

Habár élvezi az egyedüllétet, a szerelemre sem mondana nemet.

Singh Viki a minap ünnepelte 37. születésnapját, melynek kapcsán egy szexi fotósorozatot töltött fel Instagram-oldalára. Az énekesnő korábban többször elmondta, sokat bántották a külseje miatt, amit időbe telt elfogadnia, de ma már dúskál az önbizalomban. 

Singh Viki

Singh Viki a Mokkában

A Mokka vendégeként nem csak az ünneplésről mesélt, hanem arról is, hogyan éli meg, hogy 37 éves lett. 

„Most ez nagyon pozitív időszak. Nagyon sokan kérdezik, hogy harminchét, mi lesz a gyerekvállalással, hogyan élem meg, hogy szingli vagyok… Nagyon jól. Most ez a flow van, és ebből építkezem, baromi jó egyedül megélni ezeket a nagy felismeréseket. Tervezek egyedül utazni, sose csináltam még ilyet, és most el akarok menni egyedül Párizsba. Ez az új évi fogadalmam a harminchetedik életévemre, ennek meg kell történnie, hogy egyedül utazzak – magyarázta az énekesnő, aki erre belső utazásként is tekint, ugyanis mindentől fél, amit egyedül kell megtennie. Viki arról is beszélt, mi lenne, ha bekopogtatna hozzá a szerelem. – Nem vagyok semmi jónak az elrontója. Ha jön és lekap a tíz körmömről, akkor nem fogom azt mondani, hogy nem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top