nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó kibukott

Molnár Anikónál betelt a pohár

Molnár Anikó keményen bánik az őt kritizálókkal!

Molnár Anikó már hónapokkal ezelőtt megígérte, hogy ki fogja fotózni azoknak a profilképét, akik nyilvánosan, arccal és névvel vállalták a visszataszító hozzászólásukat, és megmutatja őket a hivatalos oldalán.

„Hát akkor Kezdődjön a buli… Bemutatom a kritizálóimat, akik arccal és névvel vállalták a véleményüket ország-világ előtt. Jó szórakozást!” – írta hivatalos Facebook-oldalán Anikó, aki beváltva az ígéretét, első körben 12 olyan személy profilképét és mocskolódó kommentjét fotózta ki és tette közzé, akik valamiért úgy érezték, hogy jobb napjuk lesz attól, ha nyilvánosan beszólnak egy hírességnek.

Molnár Anikó kifakadt

Fotó: Schumy Csaba/solwee

„Félreértés ne essék, a véleményét mindenki szabadon elmondhatja. Erre vannak a hivatalos oldalak, melyekhez bárki csatlakozhat. Azt azonban, hogy az embert nyilvánosan mocskolják, gyalázzák, senkinek sem kötelessége eltűrni. Nekem sem. Közszereplő vagyok, nem pedig céltábla. Úgy gondolom, ha egy kommentelő névvel és arccal vállalja az ocsmány szavait, akkor biztosan büszke lesz akkor is, ha nem vész el a hozzászólása a sok komment között, hanem fogom és kiemelem a betűtengerből” – mondta Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top