nlc.hu
Trend

Szépségipari feketelistát készít Molnár Anikó

Molnár Anikó: „Gyökér, paraszt, bunkó dolog így viselkedni!” – kifakadt a a sminktetoválóként dolgozó híresség

A faragatlan módon viselkedő vendégei miatt súlyos tízezreket veszít vállalkozóként.

A sminktetoválóként dolgozó Molnár Anikónak elege lett abból, hogy a vendégek egy része előre lefoglal időpontot, majd előzetes értesítés nélkül nem jelenik meg a kezelésen. A Borsnak felháborodva beszélt arról, hogy az ilyen viselkedés nem csak tiszteletlen, de gazdaságilag súlyosan káros is a vállalkozó számára, mivel a kiesés miatt az idejét és a bevételét is elbukja.

Molnár Anikó

Molnár Anikó besokallt a bunkó módon viselkedő vendégektől – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Most lett elegem! Egy hölgy bejelentkezett, (…) de nem jelent meg a megbeszélt időpontban sem. A telefonját nem veszi fel. (…) A tiszteletlenségnek ez olyan foka már, hogy arra szavakat nem találok! Elveszi az időmet, a pénzemet, a szakma iránt érzett szeretetemet, a bizalmamat. Gyökér, paraszt, bunkó dolog így viselkedni” – panaszkodott a bulvárlapnak az egykori Nagy Ő, aki úgy döntött: mozgalmat indít a szépségiparban.

Elmondása szerint elkészített egy olyan Facebook-oldalt, ami egy szégyenfal lesz, úgynevezett “szépségipari feketelista”, ami a szépségiparban dolgozók védelmében készülne. “Ide szépen ki fogjuk tenni azokat az embereket, akik ilyen ocsmány módon átvertek. (….) Aki befoglal és nem jön el, azok számíthatnak arra, hogy a szégyenfalra kerülnek” – árulta el Molnár Anikó, aki szerint fodrászok, körmösök, sminkesek, tetoválók tucatjai küzdenek ezzel a problémával.

Olvass még Molnár Anikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top