nlc.hu
Sztárok

Singh Viki nyitott lenne egy új kapcsolatra

„Azt érzem, a férfiak félnek tőlem” – nincs könnyű dolga Singh Viki udvarlóinak

Viki nem érzi, hogy kétségbeesetten párt keresne.

Áprilisban derült ki, hogy öt év után szakított Singh Viki és exe, Csepregi Tamás. Nem olyan régen az énekesnő feltűnt az egyik legismertebb társkereső oldalon, a Tinderen. Arra azt mondta, egyelőre csak ismerkedik, és lesz, ami lesz.

Singh Viki

Singh Viki (Fotó: Birton Szabolcs)

Most a Borsnak elárulta, nyitott lenne egy új kapcsolatra, de nincsenek könnyű helyzetben a férfiak, akik vele randiznának. Viki rengeteget szerepel a médiában, és mivel az utóbbi időben sokat hangoztatja, hogy elfogadta a testét, nem ritkán hiányos öltözetben is megmutatja magát. 

„Azt érzem, hogy a férfiak megijednek ettől és félnek tőlem. Nem tudom, mit gondolnak, hogy megharapom őket? Igaz, nem vagyok az a típus, aki szeret szórakozóhelyen ismerkedni. Másrészt tény, hogy nem viselkedem úgy és nem vagyok olyan csaj, akit könnyen fel lehet csípni egy bárban. Távolságtartó vagyok és nem feltétlenül szorulok rá arra, hogy bárki bármire meghívjon engem, mert meghívom én magam. Ez szerintem sok férfinak riasztó. Nem teszem az agyam és nem rázom a bulámat azt üzenve, hogy: gyertek, csípjetek fel! Nálam nincs ez a kétségbeesett pasizás, így pedig nehezebb egy fiúnak a közelembe férkőzni” – nyilatkozta az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top