nlc.hu
Sztárok

Tom Holland törölte közösségi oldalait

„Rendkívül károsan hat a mentális állapotomra” – Tom Holland törölte a közösségi oldalait

Ugyan a profiljai még elérhetőek, de magát az applikációt letörölte saját eszközeiről.

A legújabb Pókember-filmek sztárjáért, Tom Hollandért fiatalok százezrei rajonganak, éppen ezért sokaknak feltűnt, hogy az elmúlt időszakban kevésbé volt aktív a közösségi-médiában. Ennek az oka, hogy a hollywoodi színész úgy döntött, törli az Instagram- és Twitter-oldalát, méghozzá azért, mert rossz hatással van a mentális állapotára – írja az Entertainment Tonight

Tom Holland

Tom Holland (Fotó: Getty Images)

A színészettel járó hírnév önmagában rengeteg súlyt helyez a fiatal tehetségekre, hiszen minden lépésüket követik. Éppen emiatt Tom most hasonló problémára hívja fel a figyelmet a közösségi oldalakkal kapcsolatban is. 

„A mentális egészségem érdekében szünetet tartok a közösségi médiás tevékenységemben, mert túl sok az inger az Instagramon és a Twitteren, és ez nagyon nyomasztó. Bevonz, és egy spirálba kerülök, amikor magamról olvasok dolgokat az online térben. Ez rendkívül káros a mentális állapotomra, ezért úgy döntöttem, hogy visszalépek egyet, és letörlöm az alkalmazásokat” – mondja a videójában a színész, aki emellett arra biztatja követőit, hogy ők is ügyeljenek a mentális egészségükre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top