nlc.hu
Sztárok

Támogatja a szeretőjétől született kisfiát Kis Palika

Nevére vette a házasságon kívül született kisfiát a mulatóssztár, Kis Palika

A kis Valentínó édesanyja bízik abban, hogy idővel jó apa-fia kapcsolat lesz közöttük.

Közel 3 év után került pont a mulatóssztár, Kis Palika családi drámájának végére, ugyanis a napokban már hivatalosan is az ő vezetéknevét viseli a házasságán kívül született fia – tudta meg a Blikk. A zenész azonban nem látogatja a kis Valentínót.

Kis Palika

Kis Palika hosszú ideig nem ismerte el a viszonyból született kisfiát (Forrás: Kis Palika / Mercedesi tradav – YouTube – videó)

„Számomra ez nagyon fontos volt, hiszen kijár a gyermekemnek, hogy az édesapja elismerje és támogassa. (…) Nekem egy dolog volt fontos, hogy a fiamnak boldog és biztosított élete legyen” – mondta el a gyerek édesanyja, Bóni Napsugár. Kis Palika eddig csupán egyszer – a júliusi bírósági tárgyaláskor – találkozott a házasságon kívül született kisfiával, azóta nem ment el meglátogatni.

Napsugár – aki anno egy klipforgatás során jött össze a házas mulatóssztárral – bízik abban, hogy idővel jó kapcsolat lesz apa és fia között. „Nem akarok „élhetetlennek tűnni, a gyerektartást utalja és ígéretet tett arra, hogy tartja majd a kapcsolatot a kisfiúval” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top