nlc.hu
TV-sztárok

Hatalmas balhé van Kis Grófoéknál

Házasságon kívüli gyereke születhetett Kis Grófo unokatestvérének, Kis Palika nem ismeri el a kisfiút

A mulatós sztár unokatestvére a DNS-teszt eredménye ellenére sem vallja magáénak a kisfiút.

Kozák László, vagy ahogy mindenki ismeri, Kis Grófo családjában áll a bál: kiderült ugyanis, hogy az unokatestvérének, a szintén zenész Kis Palikának házasságon kívüli gyereke született. A férfi nem ismeri el a gyereket még úgy sem, hogy a DNS-teszt szerint ő az apa – írja a Blikk.

Kis Palika

Fotó: Facebook

Bóni Napsugár Palika egyik klipjében szerepelt volna, ám összemelegedtek, így erre nem került sor. A kapcsolatukból egy gyerek is született, a most kétéves Valentinót viszont nem veszi a nevére az apja. „Végül a klipben nem szerepeltem, mert összemelegedtünk Palikával. Ez egy alkalmi dolog volt, de terhes lettem. Már négy hónapos voltam, amikor kiderült. Sajnos, így jártam…” – mondta a nő, aki a bírósághoz fordult, hogy érvényesítse az akaratát. 

„Tudtam, hogy családja van, és nem is hitegetett azzal, hogy elhagyja őket értem. Én csak azt akartam, ha már így alakult, ismerje el, hogy a kétéves kis Valentinó az ő fia. Nem tette, ezért nem volt más választásom, bíróságra mentem és DNS-teszt készült, ami alapján 99,9999% eséllyel Palika az édesapa. Ő ennek ellenére sem ismeri el, titkolja, letagadja, és nem is támogatja” – árulta el Napsugár. Az is kiderült, hogy májusban újra bíróság elé állnak.

Kis Palikát is kereste a lap, aki annyit mondott, hogy ez mind hazugság, nincs házasságon kívüli gyereke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top