nlc.hu
TV-sztárok

7 millióért árulja az óráját Kis Grófo

7 millióért árulja az óráját Kis Grófo a Marketplace-en

A mulatós sztár Marketplace-en bocsátotta áruba az értékes óráját, és megkéri az árát.

Alig néhány napja mutattuk be, miért hordanak a férfiak értelmetlenül drága karórákat, és úgy fest, hogy ehhez a csoporthoz tartozik a mulatós műfaj állócsillaga, Kis Grófo is. A 31 éves énekes azonban bizonyos szempontból olyan, mint bármelyikünk: ha van egy használt holmija, azt első körben ő is a Facebook Marketplace-en próbálja pénzzé tenni – szúrta ki a hirdetését a Story.

Kis Grófo

Kis Grófo nagy órával (fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

A kérdéses karóra egy Rolex GMT-Master 2 Rose Gold, és a fekete színű svájci csodáért egy forint híján hétmilliót szeretne kapni Kis Grófot, de mi gavallérok vagyunk, ezért felkerekítjük az árát hétmillióra. Ennyiért tehát nemcsak egy svájci műremeket kaphatunk, hanem vele együtt az érzést, hogy ezt valaha egy olyan ember viselte a csuklóján, aki egy országnak énekelte el a Bulibárót.

Márpedig ez az érzés biztosan megér hétmilliót, sőt talán még többet is, ugyanis a Story szerint újonnan egy hasonló óráért akár 8 és félmilliót is elkérnek, és az újhoz nem jár a Grófo életérzés. Tavaly egyébként Baukó Éva is online árult luxusórát nagyon hasonló áron.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top