nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva és a 7 millió forintos Rolex

Baukó Éva 7 millió forintos Rolex órát árul az interneten

Gyönyörű darab, az biztos.

Baukó Éva jó ideje köztudatban van, amióta 13 évvel ezelőtt szerepelt a ValóVilágban. Ugyan az elmúlt években inkább botrányhősként emlegették és nemegyszer azzal került címlapokra, hogy elspoilerezett sikerműsorokat vagy beszólt más celebeknek

Baukó Éva

Baukó Éva (Fotó: Instagram)

Idén tavasszal azonban hivatalosan is bejelentette, szeretne visszavonulni a média figyelő szemei elől, hiszen mára civil életet él és sikeres ingatlanügynők lett. „Sokat köszönhetek azoknak a műsoroknak, amikben szerepeltem az elmúlt tizenhárom évben. Felsorolni is nehéz, mennyi lehetőséget kaptam. De akkor is »csak«egy megélhetési celeb voltam, vagyis úgy jöttek a bevételeim, ahogy a kutya kapja a vacsoráját. Vagy igen, vagy nem. Ez az, amire ráuntam és ez az, ami miatt váltottam” – nyilatkozta akkor az egykori villalakó. 

Valóban a közösségi oldalai is inkább privát fotókkal, illetve ingatlanhirdetésekkel vannak tele. Úgy tűnik, bejött a biznisz, hiszen most a Blikk kiszúrta, már nem csak lakásokkal kereskedik Éva. 

A celeb 24 óráig elérhető Instagram-történetében árulja egy barátja óráját, egy közel 7 millió forintot érő darabot, ami Rolex Oyster Perpetual 36, Tiffany Blue néven fellelhető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top