nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi Baliról jelentkezett be

Schobert Norbi Baliról: „Itt még férfiember magas is vagyok!”

Helyi lakosokkal közös képet osztott meg.

Pár nappal ezelőtt utazott el Balira Schobert Norbert, aki a felesége táborában vesz részt az indonéz szigeten. Gyönyörű helyeken járnak, amit folyamatosan dokumentálnak is, a fitneszguru azonban most egy másfajta poszttal jelentkezett.

Rubint Réka Schobert Norbi

Fotó: Facebook

„Bali csodálatos hely. A 110 táborozó mind csodálatos, különleges, szerető ember! Itt még férfiember magas is vagyok!” – írta Norbi egy fotó mellé, amelyen a helyi lakosokkal látható. Itt azonban nem zárta le a posztot, tovább elmélkedett a diétájával kapcsolatban.

„Akárhogy edzel és diétázol egy életen át, magasabb nem leszel, de ki tudsz szabadulni a szénhidrátmérgezés okozta zsírbörtönből és vitálisabb, büszkébb életet tudsz élni! Néha elhízott kamaszként egy sikeresen véghezvitt diéta és edzésprogram ad annyi erőt és önbizalmat, hogy hinni kezdesz magadban és az élet minden területén sikeres leszel! Az önbizalmat csak Te tudod, saját eredményekkel felépíteni! Magadban, magaddal és nem a külvilág felé! Én ebben próbálok 30 éve segíteni, de még ma is meg kell küzdenem a démonaimmal. Dagadt kisfiú voltam, rossz tanuló, nem voltam sportos, nem voltam erős és nem volt pénzünk sem. Belemenekültem a chips, kóla, sült burgonya, krémes, csoki, rántott hús ördögi körbe. Már nem is élnék. Nem volna Réka, nem volna a csodás három gyerekem, az egészségüzlet, amibe az életemet fektettem. Mégis vannak napok, amikor mindezt elfelejtem és senkinek érzem magam. Mi a megoldás? Ne hagyj senkit elhízni a környezetedben. Adj erőt, hitet és normális kaját! Sokkal egészségesebb és boldogabb világban élhetnénk! Együtt! Sikerben, szeretetben! Ép testben, ép lélek!” – fejtette ki hosszasan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top