nlc.hu
Sztárok
Majoros Hajnalka őszintén beszélt a családi életükről

Majoros Hajnalka: „Peti igyekszik még többet itthon lenni” – őszintén mesélt a családjáról Majka felesége

A rapper próbál mindig tartalmas időt tölteni a gyerekivel.

Majoros Hajnalka és férje, Majka két közös gyermeket nevelnek, Mariánt és Olivért. A rapper a nyári hónapokban folyamatosan koncertezik, mégis meg tudták oldani, hogy Hajni egy hétre elutazzon a barátnőivel nyaralni, gyerekek nélkül. Arról, hogy ezt hogyan sikerült kivitelezni, és általában hogyan néz ki náluk egy ilyen időszak, Majka felesége a Blikknek mesélt.

Majoros Hajnalka és Majoros Péter

Dundika és Majka (Fotó: Instagram)

„Amikor a családdal megyek el vakációzni, igazából a gyerekeket nyaraltatom. Imádom a fiaimat, Marcit és Olit, de az nem pihentető, ha folyton rájuk figyelek, mikor éhesek, mit szeretnének csinálni, milyen nyűgjük van éppen. Amikor viszont a barátnőimmel megyek el pihenni, az teljesen más. Már a bepakolásnál érzem, hogy ez most rólam szól majd – mesélte Dundika a napilapnak, aki arról is szót ejtett, hogy ilyenkor ki az, aki segít a férjének. – Peti édesanyja már nincs köztünk, sajnos, pedig biztos vagyok benne, akár egész nyáron szívesen vigyázna az unokáira. Az én anyukám pedig ritkán ér rá, hogy a gyerekekkel tudjon lenni. Viszont lassan hat éve van segítségünk, egy bébiszitter, akit már családtagként kezelünk, és a gyerekek is imádják, nálunk ő a pótnagymama. Peti pedig igyekszik ilyenkor még többet itthon lenni. Most ez jól sikerült, többször is elvitte őket különböző programokra, amiken szerencsére az anyukám is részt tudott venni.”

Majka egész nyáron járja az országot, és rengeteg városban fellép, így adódik a kérdés, hogy mennyi időt tud szánni a gyerekeire. „Igyekszik úgy szervezni a fellépéseit, hogy minél több időt tudjon eltölteni a fiaival. Marci már tízéves, Oli pedig hat és fél, és mindketten igénylik az apjuk társaságát. Viszont arra különösen odafigyelünk, hogy megértsék azt, ha Peti vagy én, esetleg mindketten, kimaradunk pár napra. A budapesti koncertjein részt szoktunk venni, én is, a fiúk is imádjuk ezeket. Jókat buliznak az apjuk zenéjére.”

Honnan kapta a Dundika nevet?

Tizenöt éve azonban tényleg én voltam az a lány, aki gyakorlatilag akármennyit ehetett, nem hízott. Egy barátom nevezett el így… eleinte utáltam. Később aztán annyian hívtak már így, hogy egyszer ezen a néven mutatkoztam be, és valahogyan hozzám nőtt a név.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top