nlc.hu
Sztárok

Kökény Attila a fiairól

Kökény Attila: „Próbáltuk terelgetni őket” – édesapja nyomdokaiba lépett fia, Lali

Kisebbik fia már most kap hideget-meleget az emberektől, de töretlenül küzd a sikerekért.

Kökény Attila két fiával állt kamerák el, Kökény Lalival és Kökény Attilával, akitől már két unokája is van. Ugyan az énekes sosem erőltette a gyermekeire, hogy mivel foglalkozzanak, örül neki, ha zenei babárokra törnek. 

Kökény Attila és fiai

Kökény Attila és fiai a Mokkában

Arról, hogy ez Attilának és a feleségének köszönhető-e, a Mokkában meséltek. 

„Nyilván nekünk is van ebben részünk, de ő (Ati) már el van engedve, a Lali még fogva van. Max annyi, hogy tanácsot adok neki, de én azt gondolom, hogy egy idő után muszáj, hogy elengedjük a kezüket, mert akkor nem tudnak kiteljesedni a fiúk. Próbáltuk terelgetni őket, de amit én szerettem volna, az nem úgy alakult. Mi mást akarhatnék, hogy mindenki muzsikus legyen a családban, de ez nem így alakult – mesélte az énekes, akinek kisebbik fia, Lali már zenekart is alapított, és édesapja koncertjein szokott fellépni. – A nagyobb koncerteken bejön, két dalt játszik a zenekarával, ha nem ér rá a zenekar, akkor az enyém lekíséri őt. Mindenképpen, mindenhol éneklünk valamit.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top