nlc.hu
Sztárok

Koncertje miatt kritizálta Jolly Zoltán Erikát

Keményen beszólt Jolly Zoltán Erikának

Gyakorlatilag leküldte a színpadról a 60 éves énekesnőt.

Hatalmas botrányba torkollott Jolly véleményezése Zoltán Erikáról. A mulatóssztár az énekesnő egy egri hotelben készült élő koncertfelvételét posztolta a Facebook-oldalára, melyről degradáló véleményét is megfogalmazta. Szerinte annyira rosszul sikerült Zoltán Erika fellépése, hogy gyakorlatilag ideje lenne már visszavonulót fújnia a színpadtól – írja a Bors.

Jolly és Zoltán Erika

Jolly durván nekiment Zoltán Erikának – Kép: nlc-montázs, fotók forrása: (b): TV2 / press.tv2.hu – Istvan Ruff // (j): press.tv2.hu TV2 /

A poszt közzététele után csak úgy záporoztak a kommentek Jolly bejegyzése alá. Sokan Zoltán Erika védelmére keltek, tiszteletlen megjegyzéséért a legtöbben Jollyt kezdték el szapulni.

Amikor az indulatok nem csitultak, magyarázkodni kezdett a mulatóssztár. Állítja, tiszteli Zoltán Erika munkásságát, de szerinte szakmai füllel ez a produkció nem sikerült. „Ez csupán egy észrevétel volt. (…) Mindenesetre én akkor állok ki élőben az emberek elé, ha meg tudom csinálni úgy, ahogy azt tőlem a közönségem elvárja” – jegyezte meg Jolly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top