nlc.hu
Sztárok

Összeköltözött párjával Palik László

Összeköltözött új kedvesével Palik László

A nagy szerelem ellenére az esküvő még nem került szóba.

Palik László és Marsi Anikó májusban váltak el hivatalosan, ám már egy ideje megromlott a viszonyuk és külön utakon jártak. A híradós már a válásuk idején más férfi oldalán találta meg a boldogságot, ahogyan a műsorvezető is új társra lelt, akivel egyre mélyebb a kapcsolatuk. 

Palik László

Palik László (Fotó: TV2)

„Eleinte Laci és ügyvéd kedvese is óvatos volt, hiszen mind a ketten épp csak túl voltak a házasságukon, válófélben voltak, és egy ilyen keserű tapasztalat után mindenki kétszer is meggondolja, hogy újra elköteleződjön-e. Mostanra azonban kiderült, a kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, egyre mélyebbé vált, ma már együtt is élnek – árulta el a Blikknek egy közeli barátjuk. – Laci és Petra közösen tervezik a jövőt, de arról nem tudok, hogy az esküvő szóba került-e már közöttük. Úgy tűnik, bizonyos mértékig Laci kedvese még szeretné megőrizni a függetlenségét, ezért a lakását egyelőre nem adta fel. Ez a külvilág számára egyfajta menekülőútnak tűnhet, de inkább arról lehet szó, hogy egy ingatlan mindig anyagi biztonságot jelent. Az biztos, hogy mindketten úgy érzik, megtalálták egymásban az igazit.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top