nlc.hu
TV-sztárok

Marsi Anikó és Palik László válása

Hivatalosan is elvált Marsi Anikó és Palik László, nem zárkózik el egy újabb esküvő elől a Tények műsorvezetője

A gyerekeket továbbra is közösen nevelik.

Hivatalosan is elvált Marsi Anikó és Palik László. A Blikk értesülései szerint a bontóper békésen zajlott, miután a két közös gyerek nevelésével kapcsolatos kérdésekben és az anyagiak elosztásában is előre megegyeztek. Úgy tudni, mivel nem voltak vitás kérdések, a lehető legrövidebb idő alatt véget ért az ilyenkor szükséges jogi procedúra.

Marsi-Palik

Kimondta a bíróság Marsi Anikó és Palik László válását – Kép: nlc-montázs, Képek forrása: (b) TV2 / Tények – videó, (j) Sajtószoba

Egy közeli ismerősük szerint anyagi kérdésekben nem volt okuk bármin is vitázni, mivel a házasságuk alatt gondosan odafigyeltek arra, hogy mindkettejük nevére kerüljön vagyon és ingatlan. 

A Bors megtudta, az immár elvált híradós nem zárkózik el egy újabb esküvő elől. „Bár Gáborral nem tervezünk esküvőt, ha egyszer mégis úgy döntünk, hogy össze akarjuk kötni az életünket, megtesszük. (…) Annak külön örülök, hogy a múltat is úgy tudtuk lezárni, hogy nincsen felesleges feszültség az életünkben, és nyugalomban élhetjük a mindennapokat” – nyilatkozta a bulvárlapnak Marsi Anikó, aki nagyon boldog az új párjával, Gyarmati Gáborral.

Olvass még Marsi Anikóról és Palik Lászlóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top