nlc.hu
Sztárok

Rejtélyes gyűrű tűnt fel Marsi Anikó ujján

Eljegyezték Marsi Anikót? Reagált a híradós a pletykákra

Titokzatos gyűrű tűnt fel az ujján. Megszólalt a Tények műsorvezetője.

Soha ne mondd, hogy soha” – így reagált Marsi Anikó arra a szárnyra kelt hírre, miszerint a párja, Gyarmati Gábor megkérte a kezét. A szemfüles rajongók ugyanis egy videón kiszúrtak a híradós ujján egy arany gyűrűt, aminek akár még komoly jelentése is lehet, hiszen barkácsolás közben sem veszi le. Marsi Anikó azonban véget vetett a találgatásoknak a Tények Pluszban. Sőt arról is mesélt, hogy tervben van-e egy újabb esküvő.

Marsi Anikó

Marsi Anikó nagyon boldog Gáborral – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Én ezt a gyűrűt az anyukámtól kaptam sok-sok évvel ezelőtt, a saját karikagyűrűjéből csináltatta, amit az apukám halála után is hosszú-hosszú éveken át hordott. Már asszonyok, feleségek voltunk, én is, és a testvérem, amikor az anyukám úgy döntött, hogy mindketten az ő karikagyűrűjéből kapunk egy-egy ilyen szép gyűrűt. Együtt választottuk ki. Körülbelül ez az egyetlen egy darab ékszer, amit hordok, és amit soha nem veszek le” – árulta el a Tények műsorvezetője, akinek az ujján egy másik gyűrű is helyet kapott, ami ugyancsak kedves a szívének.

Marsi Anikó

Marsi Anikó bal kezén a Gábortól kapott gyűrű, a jobb kezén pedig az édesanyjától kapott ékszer – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Ezt a Gábortól kaptam, de nem eljegyzési gyűrű. Ez egy olyan kedveskedési gyűrű, mint ahogy már kaptam tőle csokor virágot is” – vallotta be a híradós.

De a találgatások és az álhírek hallatán talán sokakban felmerül a kérdés, hogy a szerelmesek vajon terveznek-e esküvőt a közeljövőben. „Nem tudom. Ilyenkor már a gyerekeim véleménye az első, aztán utána a gyerekeim véleménye a második. Pedig feltehetően nem az ő kezüket kérné meg a Gábor, hanem az enyémet, ha majd megkérné. Soha nem mondom, hogy soha. Majd ezt a Jóisten eldönti” – nyilatkozta Marsi Anikó.

A szerelmesek amúgy rengeteg időt töltenek együtt és ennek egy részét egy új, közös hobbi teszi ki: kitalálták, hogy elkezdenek lakásokat felújítani.

Olvass még Marsi Anikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top