nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi az őt ért támadásokról

Tóth Gabi: „Nagyon kivagyok idegileg” – sírva adott interjút az énekesnő

Kendőzetlenül vallott a mögötte álló, embert próbáló időszakról az énekesnő, aki ellen az elmúlt egy évben valóságos gyűlölethadjárat indult.

Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak Tóth Gabi. A közösségi médiától visszavonuló énekesnő úgy döntött, kamera elé áll tabuk nélkül, őszintén, ugyanis szeretne most először és utoljára pontot tenni az őt ért vádak, bántások lajstromának a végére. 

Tóth Gabi,

Közel száz halálos fenyegetést kapott Tóth Gabi – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Tóth Gabi nem érti a gyűlöletcunami okát. Mint mondja, egy évvel ezelőtt, az Eucharisztikus Kongresszuson való fellépése után egy olyan intenzív gyűlöletkampány vette kezdetét, amit már lelkileg nehezen visel. Tudomása szerint nem bántott meg senkit, pusztán őszintén vállalta a hitét és értékrendjét, amihez mindenkinek joga van. „Én nem rejtettem véka alá a hitemet. Ez nem egy annyira titkos dolog volt, hogy én a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy szent Szűz Mária, tehát nagyjából erre butítottak le, (…) miközben én évek óta beszéltem a hitemről” – nyilatkozta. Ám egyesek az énekesnő múltja és stílusa miatt ezt visszásnak érezték. Tóth Gabi azt mondja, világéletében vallásos volt, azonban a kislánya megszületése óta ad ennek nagyobb hangot.

Elmondása szerint az utóbbi időszakban 85 halálos fenyegetést kapott vadidegenektől – akadt olyan is, aki a gyereke halálát kívánta –, még a turnémenedzserén keresztül is üzengettek neki rosszindulatú követők, ráadásul ismert emberek is naponta rajta élik ki a frusztrációikat. Ezt már képtelen volt szó nélkül hagyni.

Arra a kérdésre, hogy milyen az igazi Tóth Gabi, a következőket válaszolta: „Semmi különleges nincs. Mondhatnám úgy is, hogy nincs itt semmi látnivaló, pont olyan vagyok, mint minden más ember. Voltam egy kiskamasz, voltam egy kamasz, egy lázadó, rocker. Megéltem mindent, aztán elfáradtam, lenyugodtam, családanya lettem… és egyre fontosabbá váltak számomra azok az értékek, amiket otthonról hoztam. És akinek családja és gyermekei vannak, pláne nem kell ezt magyarázni, mert pontosan fogják érteni, miért mondom ezt.”

Ami a terveit illeti, saját lakásra szeretné cserélni az albérletét, a jövőben pedig kizárólag a családjára és az új produkciójára akar koncentrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top