nlc.hu
Sztárok

32 éves korában meghalt Charlbi Dean színésznő

32 éves korában meghalt Charlbi Dean, A szomorúság háromszöge színésznője

Rövid betegség után elhunyt Charlbi Dean színésznő és modell.

Váratlanul, 32 éves korában meghalt Charlbi Dean dél-afrikai színész és modell, akit a legtöbben A szomorúság háromszöge című filmből ismerhetnek. A színésznő New Yorkban, rövid betegség után hunyt el – írja a Guardian.

Charlbi Dean 1990-ben született a dél-afrikai Fokvárosban, majd 12 évesen szerződött egy modellügynökséghez. A 2010-es dél-afrikai Spud című filmben debütált a vásznon. 2018-tól a CW csatorna Fekete Villám című sorozatában a visszatérő karaktert, Syonide-ot alakította.

Charlbi Dean dél-afrikai modell és színésznő A Szomorúság háromszöge című film fotózásán a 75. Cannes-i Filmfesztiválon 2022. augusztus 30-án

Charlbi Dean dél-afrikai modell és színésznő A Szomorúság háromszöge című film fotózásán a 75. Cannes-i Filmfesztiválon 2022. augusztus 30-án (Fotó: CHRISTOPHE SIMON / AFP)

A nagy sikerű A szomorúság háromszöge című vígjáték kapta 2022-ben az Arany Pálmát a 75. cannes-i filmfesztiválon. A filmet a svéd Ruben Östlund rendezte, és Charlbi Dean mellett Woody Harrelson és Harris Dickinson szerepelt benne. A magyar mozikba várhatóan szeptember végén érkezik a film.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top