nlc.hu
Sztárok

Gömöri András Máté hazamehetett a kórházból

„Holnap elkezdem az újratervezést” – műtétje után már otthon lábadozik Gömöri András Máté

Az első éjszaka borzalmas fájdalmakkal küzdött a színész.

Gömöri András Máténak pár napja volt a 30. születésnapja, de nem sokáig ünnepelhetett, ugyanis egy csúnya baleset közbeszólt. A színész félrelépett a kavicsos úton, ami miatt kifordult a bokája és szilánkosra tört. Azonnal műteni kellett Mátét, akit tegnap engedtek haza a kórházból. 

Gömöri András Máté

Gömöri András Máté (Fotó: Instagram)

Most Instagram-oldalán számolt be részletesebben az eseményekről. 

Jelentem: itthon. Jól sikerült a műtét, köszönöm a rengeteg levelet, üzenetet, kommentet. Sok erőt adott, hogy ennyien gondoltatok rám! 7 csavar és egy karmos fémlap került a bokámba… Az első éjjel borzalmasan fájdalmas volt. De azóta kaptam fincsi fájdalomcsillapítót és maradt még a szülinapi parfétortámból is. Holnap elkezdem az újratervezést. Most rengeteg pihenés, tanulás, olvasás vár rám. Biztos oka volt ennek is. De nem az a kemény, aki mindig talpon van, hanem aki fel tud állni egy kiütés után… és hidd el, én felállok…” – írta bejegyzésében Máté, aki feleségének, Polyák Lillának is köszönetet mondott a támogatásért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top