nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi és Zalatnay Cini barátsága

Berki Mazsi és Zalatnay Cini között már egy találkozás után örök barátság szövődött

Az énekesnő ajtaja ezentúl mindig nyitva áll a fiatal özvegy előtt.

Zalatnay Cini tökéletesen átérzi Berki Mazsi fájdalmát, amit férje, Berki Krisztián halála miatt érez, hiszen az énekesnő számtalan szerettét elveszítette már. Jól ismerte az üzletembert, sokat szerepeltek együtt tévéműsorokban, a feleségével viszont nemrég találkozott először, még pedig a Várlak még-dal új verziójának a premierjén.

Zalatnay Cini és Berki Mazsi

Zalatnay Cini és Berki Mazsi: egy nem mindennapi barátság története – Forrás: Story magazin – címlap

„Néha egy beszélgetés elég ahhoz, hogy érezzük a másik lelkét, és segítsünk neki. Őszintén remélem, hogy tudtam egy kis erőt adni, az ajtóm mindig nyitva áll előtte” – mondta el a Story magazinnak a 74 éves énekesnő, aki nem közhelyekkel vigasztalta a dalpremieren megjelent Mazsit. Sokkal inkább a fájó valóságról és a reménnyel teli jövőről beszélt Cini, amikor a saját tapasztalatait idézte fel. 

Mazsi hálás volt az énekesnő építő szavaiért. „Láttam, hogy jólesik neki a biztatás, főleg, hogy tudja, több szerelmemet is elveszítettem már. Nem a levegőbe beszélek, amikor azt mondom, tudom, hogy min megy keresztül” – árulta el Zalatnay Sarolta.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story -címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top