nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina kutyusának kezelése ilyen sokba került az USA-ban.

Gombos Edina kutyájának a kezelése majdnem egymillióba fájt az USA-ban

Gombos Edina kutyáját állatorvoshoz kellett szállítani, ahol sürgős beavatkozást végeztek el rajta. A számla igencsak magasra rúgott.

Gombos Edina az Instagram oldalán számolt be arról, hogy családjuk kutyáját, Peppert állatorvoshoz kellett vinni egy sürgős beavatkozás miatt. Az egykori tévés alaposan részletezte, mi mennyibe kerül ilyen esetben anyagilag.

Gombos Edina

Fotó: Instagram

„Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire sokkolóak a költségek, ha sürgős beavatkozásra van szüksége a kedvencünknek az Egyesült Államokban. Forintra átszámolva mondom: vizsgálat volt vérvétellel, röntgennel, majd sürgősségi műtét. Ebből csak a röntgen 148 ezer forint, az egyórás műtét altatással 533 ezer forint, a gyógyszerek, amiket kapott a beavatkozás után, azok 46 ezer forintba kerültek. És a műtéti gallérja 8400 forint. Mutatom a végösszeget, 2282 dollár, vagyis kábé 922 ezer forint” – mondta a videóban Gombos, hozzátéve, ha van biztosítás, az összeg azért kevesebbre rúg.

„A lényeg, hogy meggyógyuljon” – zárta a posztot Gombos Edina.

Az állatorvosi ellátás nemcsak Amerikában drága, hanem itthon, Magyarországon is. Arról, hogy miért ennyire borsosak a szolgáltatások díjai, egy nagyobb riportunkban írtunk, amikor megnéztük, hogyan működik egy éjszakai műszak az állatklinikán.

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top