nlc.hu
Sztárok

Dobó Katát még ma is Andy Vajna miatt támadják

Dobó Katát még ma is Andy Vajna miatt támadják

A színésznő csak azoknak a visszajelzéseit veszi komolyan, akik ismerik.

Dobó Kata az RTL NőComment! műsorában mesélt az őt érő online támadásokról és elárulta, hogyan kezeli ezeket a sértéseket.

Dobó Kata színésznő.

Fotó: NőComment!

A színésznő azt mondta, nála az az elv, hogy, ha nem olyantól kap visszajelzést – legyen az akár jó, akár rossz – akik közvetlenül ismerik, nem tulajdonít neki jelentőséget. Az ilyen megjegyzések ugyanis szerinte nem róla szólnak, hanem arról, aki teszi őket. Ez volt a beszélgetésének az a része, ahol Dobó Kata megjegyezte azt is, hogy a mai napig kap megjegyzéseket az Andy Vajnával való, több mint 20 évvel ezelőtti kapcsolatára.

A három évvel ezelőtt elhunyt producerrel és filmügyi kormánybiztossal Dobó Kata nyolc évig volt együtt, 2006-ig. Kettejük közt harminc év volt a korkülönbség, de – a hírek szerint – a szakításuk után is, sőt egészen Andy Vajna haláláig jó barátságban maradtak. Az ATV Startban a színésznő korábban azt mondta a producerről, hogy „Az egész karrieremet ő indította el. Biztosan más utat jártam volna be, ha nem válogatnak be a Miniszter félrelép című filmbe. A lenyomata ott van az én filmemben is, de szabad kezet kaptam. Tiszteltem és felnéztem rá.”

A 48 éves színésznő, rendező nemrég egy speciális  fotósorozattal ünnepelte meg, hogy 25 évvel ezelőtt mutatták be a Miniszter félrelép-et: újra felvette a filmben viselt, zöld miniruháját és egy fotózás erejéig ellátogatott a Hotel Astoriába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top