nlc.hu
Sztárok

Alfonz gazda a többi lány előtt flörtölt Beával

Házasodna a gazda: „Kicsit sok még rajtad a ruha” – Alfonz a többi lány előtt flörtölt Beával

Beatrix előadásmódja zavarta a többi lányt.

Egyre nagyobb a feszültség a Házasodna a gazda című műsorban, hiszen a gazdák, valamint a gazdaasszony és választottjaik egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ezért már a féltékenység is felütötte a fejét. Alfonz gazda együtt beszélgetett a lányokkal, de Beatrix minden pillanatban – szó szerint – közel akart kerülni hozzá, ami nem tetszett a többieknek. Mint kiderült, pálinkát ivott és eléggé becsiccsentett.

Alfonz gazda és Beatrix

Fotó: RTL

„Bea, most már nagyon sok vagy!” – mondta Enci, de Beatrix továbbra is nyíltan flörtölt a gazdával, sőt, megkérte a csajokat, hogy menjenek odébb fél métert, hogy kettesben lehessen Alfonzzal. 

„Láttam a többieken, hogy annyira nem jött be nekik, mint nekem. Teljes mértékben elnyomott mindenkit, viszont nekem tetszett ez az egész. (…) Az a baj, hogy én élveztem, hogy ennyire nyomult, nem éreztem túlzásnak, szeretem az ilyeneket. Viszont az zavart, hogy a többi lány előtt csinálta” – mondta Alfonz gazda. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top