nlc.hu
Sztárok

Alfonz gazda élete a műsor óta

Alfonz gazda belátta: ma már más sorrendben küldené haza a lányokat

A fiatal gazda hatalmas élményként élte meg a Házasodna a gazda című műsort.

A Házasodna a gazda Alfonz gazdája mindent felvállal, amit a társkereső reality-ben tett, de utólag visszagondolva ma már máshogy döntene az ismerkedési folyamatok során. “A lányokat más sorrendben küldeném haza” – vallotta be az rtl.hu-nak adott interjújában Sándor Alfonz, aki azt is elárulta, milyen kapcsolatban maradt a műsor óta Encivel, akit Barcelonába vitt álomrandira.

Alfonz gazda

Alfonz gazda nem talált párra a műsorban – Fotó: Sajtóklub

Encivel szoktam beszélni néha, de csak baráti szinten. Néha felhívjuk egymást. (…) Van egy-két dolog, amit át szoktunk beszélni a műsorral kapcsolatban. (…) Szerintem ő is meg van elégedve az életével. Nem esik rosszul neki sem visszanézni a műsort” – mesélte.

Elmondása szerint most egy időre felhagyott az ismerkedéssel, nem akar párkapcsolatot, mivel egy év kihagyás után most visszatér az iskolába – Kolozsváron bank- és pénzügyi karon tanul -, ami “költözéssel meg egy csomó teendővel jár”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top