nlc.hu
Sztárok

Hazaküldte egyik jelöltjét Alfonz gazda

Házasodna a gazda: „Ezt még megbánja!” – hazaküldte egyik jelöltjét Alfonz gazda

Sári nem gondolta, hogy ilyen hamar véget ér számára az ismerkedés.

Elérkezett a Házasodna a gazda egyik legszomorúbb része, amikor a párkeresőknek el kell döntenie, hogy kivel nem szeretné folytatni az ismerkedést. Alfonz gazda döntött: megmondta Sárinak, hogy itt ér véget a történetük.

Alfonz gazda és Sári

Fotó: RTL

„Akármennyire fáj és rosszul érzem magam, de szeretnélek megkérni, hogy ne haragudj rám ezért, de azt kell mondanom, hogy kérlek, csomagolj össze, hogy ki tudjunk menni arra a helyre, ahonnan haza tudsz menni. Szeretnélek megölelni, mielőtt elmész. El se tudod képzelni, mennyire nehéz ez az egész nekem” – mondta Alfonz gazda Sárinak. 

„Tényleg nem értem ezt a döntést, hogy miért. Azt hittem, hogy ezzel az erdélyi szállal közel állok hozzá, ezért ez volt az utolsó gondolatom, hogy én fogok elsőként hazamenni. Próbálkoztam mindennel, szóval ez nagyon váratlanul ér, és szerintem ezt meg fogja még bánni” – mondta Sári, aki szerint egy hullámhosszon voltak a gazdával, ezért nem érti, hogy miért őt küldte haza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top