nlc.hu
Sztárok

Dér Heni a szülés utáni testéről

Dér Heni: „A családom megmondja, ha ciki vagyok”

Már kizárja a bántásokat az énekesnő.

Kicsivel több mint egy éve, hogy Dér Heni életet adott a kisfiának, és bár úgy tűnik, remek formában van, szerinte a látszat csal. De egyáltalán nem bánja, hogy még nem néz ki úgy, mint a terhessége előtt. Nem ostorozza magát emiatt, és más édesanyáknak is azt üzeni, ők se tegyék – írja a BEST magazin.

Dér Heni

Dér Henit a külseje miatt korábban is sokat bántották, nem csak a szülés óta – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

„Rendszeresen edzek, mert jól szeretném érezni magam a bőrömben. (…), de (…) az önbizalmam nem azon múlik, mennyire kockás a hasam” – vallotta be a 36 éves énekesnő.

A külseje miatt korábban is sokat bántották, és amióta édesanya lett, ez csak fokozódott. „Durván egy évvel vagyok a szülés után, de megkaptam, hogy túl zsíros vagyok, de azt is, hogy túl vékony, és a kedvencem, hogy túl férfias. (…) De az az igazság, nem érdekel, mint ahogy azok a megjegyzések sem, hogy egy rendes anya nem úgy öltözködik és viselkedik, mint én. (…) A családom van annyira őszinte és kritikus velem kapcsolatban, hogy megmondja, ha ciki vagyok” – árulta el Dér Heni, aki – mint mondja – már jó ideje megtanulta kizárni a negatív kommenteket.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top