nlc.hu
Sztárok
Emberkereskedők fogságában volt Jázmin Viktória

„Alig egy napon múlt, hogy engem vagy a szerveimet nem adták el” – a magyar szépségkirálynő drámai vallomása

Jázmin Viktóriának most pszichológus segít feldolgozni az átélt traumát.

Egy modellmunkára érkezett egy hónappal ezelőtt Észak-Macedóniába, az albán határ mellett lévő Ohridi-tó partjára, ám pár nap múlva már az életét féltette Jázmin Viktória. Ha nem eszmél időben, a hatóságok szerint szinte biztos, hogy ember- vagy szervkereskedők áldozatává vált volna a 2021-es Miss Universe Hungary győztese – írja a Blikk.

Jázmin Viktória

Jázmin Viktória szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy ilyen szörnyűség még egy tapasztaltabb modellel is megtörténhet – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

„Az érkezésnél elvették a szállodások az útlevelem, majd napokig nem történt semmi, miközben bárhova mentem, volt velem valaki, felügyeltek. A megbízóm egy idő után nyomulni kezdett” – mesélte a magyar szépségkirálynő, akit a visszautasított férfi gyilkossággal is megfenyegetett, valamint egyik este beletett valamit Jázmin italába, a lány pedig öntudatlan állapotba került.

A modellt végül úgy kellett kimenekíteni, az Interpol pedig nyomoz a balkáni bűnbanda után. „Még most is rémálmaim vannak, mert utólag azt mondták a szakemberek, alig egy napon múlt, hogy engem vagy a szerveimet nem adták el” – árulta el Jázmin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top