nlc.hu
Sztárok

Sztárpárok, akik nem házasok

5 sztárpár, akik házassági papírok nélkül is boldogok együtt

A sztárvilágban is akadnak olyan párok, akik akát több együtt töltött évtized után sem érzik szükségét annak, hogy házasságot kössenek. Így is összetartoznak.

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley és a nála 20 évvel idősebb Jason Statham 2010-ben, a Transformers: Dark of the Moon című film forgatásán szerettek egymásba és azóta is egy párt alkotnak. Első közös gyermekük, Jack 2017-ben, míg  második, Isabella idén februárban született meg. Bár 2016-ban eljegyezték egymást, házasságot azóta sem kötöttek.

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

„Minden párra, akik egy bizonyos ideje együtt vannak, hatalmas nyomás nehezedik, hogy házasodjanak össze. Abszolút hiszek a házasságban, de a boldog párkapcsolat sokkal fontosabb számomra” – mondta erről a modell-színésznő a Self magazinnak.

Eva Mendes és Ryan Gosling

Eva Mendes és Ryan Gosling 2011-ben, a Túl a fenyvesen forgatásán ismerkedtek meg. A sztárpár ma már két közös gyermeket nevel, ám családi életüket nem teregetik ki a nyilvánosság előtt. Azt azonban tudni lehet róluk, hogy hivatalosan nem kötötték össze az életüket. És hogy miért?

Eva Mendes és Ryan Gosling

Eva Mendes és Ryan Gosling (Fotó: Getty Imagees)

„Ez egy nagyon régimódi, archaikus dolog. Eredetileg a földért csináltuk. Mennyire romantikus? Szerintem a férj és a feleség nagyon antiszexi szavak” – indokolta a színésznő egy interjújában.

Winona Ryder és Scott Mackinlay Hahn

Winona Ryder és a divattervező Scott Mackinlay Hahn az egyik legvisszafogottabb pár Hollywoodban. 2011 óta vannak együtt, házasságot azonban nem terveznek.

Winona Ryder és Scott Mackinlay

Winona Ryder és Scott Mackinlay Hahn (Fotó: Roy Rochlin/Getty Images)

„Házasság? Nem tudom. Inkább soha ne legyek házas, mint hogy elváljak néhányszor. Nem mintha bármi baj lenne a válással, de nem hiszem, hogy képes lennék megtenni. Amikor a szüleid 45 éve őrülten szerelmesek egymásba, akkor nagyon magasak az elvárásaid” – fogalmazott egy nyilatkozatában Ryder.

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias 2001-ben, az énekes Escape című klipjének forgatásán habarodtak egymásba és azóta is elválaszthatatlanok. Három közös gyermekük van. Bár ők is azok közé a sztárpárok közé tartoznak, akik nagyon diszkráten kezelik a magánéletüket, róluk is tudható, hogy nem házasok. Mégpedig azért, mert sosem tartották fontosnak, hogy a hivatalos papírjuk is legyen arról, hogy összetartoznak.

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias (Fotó: John Parra/WireImage)

„Boldog kapcsolatban élek – ez minden, ami számít. Hiszek az elkötelezettségben. Hiszek abban, hogy nyitottnak kell lenni, bízni kell egymásban, és teljes mértékben tisztelni kell egymást” – fogalmazott néhány éve Kurnyikova Women’s Health magazinnak adott interjújában.

Goldie Hawn és Kurt Russell

Goldie Hawn és Kurt Russell 1983 óta, vagyis közel négy évtizede vannak együtt, így az övék Hollywood egyik leghosszabb ideje tartó párkapcsolata. Közösen nevelték fel a színésznő második házasságából született fiát és lányát, Olivert és Kate-et, illetve egy közös fiuk is van, Wyatt. Bár sokak szerint magától értetődő lett volna, hogy hivatalosan is összekössék az életüket, ők ezt máképp gondolták.  

Kurt Russell és Goldie Hawn

Kurt Russell és Goldie Hawn (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

“Nem házasodunk össze, boldogok vagyunk azzal, ahogyan élünk. Még most is bizsergető érzés, hogy Kurt a barátnőjének hív, és nem a feleségének. Még mindig randizni járunk. A gyerekeink kedvéért persze oltár elé álltunk volna, de ők azt mondták, hogy inkább ne”  – mondta a színésznő egy interjújában. „Most, hogy már 400 évesek vagyunk, lett volna időnk felkészülni. De ki kell ábrándítanom azokat, akik most azt várják, hogy megerősítsem az esküvő hírét, és igent mondjak” – nyilatkozta ugyanerről Russell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top