nlc.hu
Sztárok

Második gyermekét várja Debreczeni Zita

Második gyermekét várja Debreczeni Zita és Gianni Annoni

Hosszú ideje vágynak második gyermekre.

Zita Annoni és Gianni Annoni a közösségi oldalaikon jelentették be, hogy bővül a családjuk. A jó hírt egy poszttal közölték a követőikkel, amelyet ITT tudsz megnézni.

A sztárfotós csupán annyit írt a videóhoz, hogy már négyen vannak. 

Zita és Gianni Annoni

Fotó: Instagram

Debreczeni Zita nemrég arról számolt be, hogy idén tavasszal volt egy spontán vetélése. „Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ennyire sokáig elvitt terhesség nem, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót… Nehéz volt megélni ezt a tragédiát, kaptunk egy pofont az élettől, jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, és azt mondta: »Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben«” – mondta korábban Zita, aki az első terhessége előtt is nyíltan beszélt arról, hogy mennyi ideje próbálkoznak a családalapítással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top