nlc.hu
Sztárok

Horváth Boldi válásának okai

Horváth Boldi a válásáról: „A mi kettősünk sosem működött”

Már egy ideje zátonyra futott az énekes házassága, csupán a gyerekük miatt halogatták eddig a válást.

Mint arról beszámoltunk, legújabb dalában vallotta be Horváth Boldi, hogy válik. A Kelemen Kabátban zenekar énekeséről csak most derült ki, hogy már két éve külön él a gyereke anyjától. A Tények Plusznak adott interjúban mindent elmesélt a megromlott házasságáról. Elmondása szerint élete legnehezebb döntését hozta meg, sosem akarta ugyanis, hogy a kisfia – aki már 7 éves – csonka családban nőjön fel.

Horváth Boldi

Horváth Boldiék a válás mellett döntöttek – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Már az együttélésünk utolsó éveiben sem voltunk túl jóban. Egy dologban elég jók voltunk együtt: abban, hogy alapvetően a döntéseink a gyermekünk szempontjai, emiatt kicsit az utolsó időszakban az ő kedvéért voltunk együtt, hogy ne túl fiatalon érje ez a dolog” – mesélte Horváth Boldi, aki már a Sztárban Sztár-ban való szereplés alatt küzdött a magánéleti válságával.

Mint mondja, a válás már korábban felmerült mindkettőjükben, de „az egyikük mindig benne akart maradni, a másik pedig kilépni”. „Ezt így adogattuk folyamatosan, amikor a Sztárban Sztár zajlott, akkor viszonylag már nyilvánvaló volt ez a dolog. Akkor már közeledtek az álláspontok” – nyilatkozta a házasságuk zátonyra futásáról az énekes, aki hisz abban, hogy a feleségével azért hozta össze őket a sors, hogy a kisfiuk, Máté megszülethessen.

„Nem egy tervezett gyerek volt, és eléggé hamar született. Sajnos az ilyen helyzetekben elég nagy a kockázat, hogy az ember még nem ismeri annyira a másikat, és úgy igazán a mi kettősünk sosem működött” – árulta el Horváth Boldi. Bár feleségével nem sok közös volt bennük, kisfiával őszinte a kapcsolatuk, így a válást is megbeszélte vele.

„Amellett, hogy tényleg fantasztikus embernek gondolom ezt a nőt, mint mondjuk haver vagy barát, de úgy azért kettőnkben nem volt túl sok közös, sosem. Valószínűleg, hogy ha nem történik meg ez a gyermekáldás, akkor mi sok időt nem töltöttünk volna együtt” – vallotta be az énekes, aki 2017 áprilisában nősült meg.

Hivatalosan még nem váltak el, de Boldi szerint békében fogják kimondani, hogy külön utakon folytatják. Mostanra már úgy érzi, túl van a nehézségeken.

A Tények Plusznak arra a kérdésére, hogy jelenleg van-e valaki az életében, nem akart válaszolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top