nlc.hu
Sztárok

Ez tartja fiatalon Szegvári Katalint

Szegvári Katalin elárulta, mi tartja fiatalon 75 évesen is

Még most sem gondolkozik nyugdíjon.

Szegvári Katalin a Hét, majd a Stúdió című műsor munkatársaként lett népszerű, ma pedig Heti Tv-ben láthatjuk leginkább. Mindemellett Érdi Sándorral 1996-ban létrehozták a Halhatatlanok Társulatát, ahova minden művész számára nagy megtiszteltetés bekerülni.

Szegvári Katalin

Szegvári Katalin (Fotó: Nagy Zoltán)

Ugyan a tévében már kevesebbet láthatjuk Katalint, mint korábban, a Blikknek elárulta, mivel foglalkozik a mindennapjaiban. 

„Dolgozom, tanítok Pesten, Szegeden és online is, de már bőven nem annyit, mint régen. Nem a »tévézést« tanítom, hanem egy személyiségformáló tréninget csinálok, amely arról szól, hogyan hozhatjuk a legjobb formánkat a legszorongatottabb helyzetben is. Ezekhez persze használom az újságírás különböző műfajait, de nem azt tanítom, hogyan kell ma televíziózni, mert az nem lenne korrekt, hiszen nem vagyok benne – mondta a 75 éves Katalin, aki mindig örül, mikor tanítványai pozitív visszajelzéseket adnak neki, de az egykori riportert nem a sok munka tartja fiatalon. – Van három unokám, ők az én életem központja. Van egy kétéves, valamint egy 9 és egy 13 éves, két fiú, egy lány, ők tartanak fiatalon. Úgy érzem, amikor az unokáim magamhoz ölelem, egyben a fiamat is magamhoz ölelem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top