nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla akkor és most

Emlékeztek még Megyeri Csilla elhíresült beszólására? Így vált ismertté az influenszer

Megyeri Csilla szó szerint berobbant a köztudatba.

Megyeri Csilla műsorvezetői karrierje az Alföld Televíziónál kezdődött, ahol a Púder című műsort vezette. 2017-ben a műsorban Megyeri Csilla egyik felkonfja nagy port kavart, amikor azt mondta, hogy a műsor további részében arról fognak beszélgetni, hogy a szép nők miért kreatívabban és sikeresebbek, mint a rusnyább társaik. Ez a felvétel gyorsan bejárta a közösségi oldalakat és egy ország ismerte meg Csillát.

Csillát akkor lelkileg nagyon megviselte rosszul elsült kijelentése. “Elnézést kérek azoktól a hölgytársaimtól, akiket megbántottam, szerencsétlenül fogalmaztam és élő adásban ment le” – mondta akkor Csilla. 

Az influenszer, műsorvezető 2014-ben egyébként szerepelt a Shopping Királynők című műsorban, 2016-ban a Drágám, add az életed című műsorban, valamint 2017-ben párjával Molnár Zsolttal szerepeltek a TV2 Ázsia Expressz című műsorban. 2017-ben részt vettek az Édes Élet című műsorban is, valamint a Ördög Nóra Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban is. 2018-ban a TV2 Nagy Duett-ben Gergely Robi duettpartnereként láthattuk. Párjával 2014 óta alkotnak egy párt, jó ideje már jegyben is járnak, ám az esküvőt még nem tervezik, családalapítást viszont annál inkább.

Megyeri Csilla tévés szereplése

(Fotó: Korponai Tamás/solwee)

„Menyasszony vagyok és nekem ez egyelőre elég is. Nem azt mondom, hogy valamikor a jövőben nem szeretnék a felesége lenni, de mindketten úgy gondoljuk, először inkább költenénk egy saját kis kertes házra, mintsem egy esküvőre. Sőt, még a gyermekvállalás kérdése is előbbre való nálunk, mint egy lagzi. Harmincnégy éves vagyok és bár nem érzem magam elkésve, tényleg itt az ideje annak, hogy anyuka legyek. Igazi későn érő típus vagyok, de mostanában egyre többet gondolok arra, hogy jó lenne már egy kisbaba. Szerencsére Zsoltival ebben a kérdésben is egyetértés van közöttünk, így rajta vagyunk a dolgon” – mondta az influenszer.

Megyeri Csilla tévés szereplése

Megyeri Csilla és párja a Nyerő Páros 6. évadában szerepel. (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

A páros jelenleg az RTL Klub műsorában, a Nyerő Párosban harcol a többi sztárpárral szemben a főnyereményért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top