nlc.hu
Sztárok

Séfek Séfe: alakuló kapcsolatukról vallott a két kieső

Séfek Séfe: alakuló kapcsolatukról vallott a két kieső

Nagyon úgy tűnt, hogy alakul valami Béla és Alexandra között, aztán mindketten kiestek, Alexandra pedig tiszta vizet öntött a pohárba.
A montázson Papp Béla és Pereszlényi Alexandra a Séfek Séfe műsorban

Pénteken két ember is búcsúzott a Séfek Séfe stúdiójától, ami nemcsak a főnyeremény elvesztése miatt volt emlékezetes, hanem azért is, mert úgy tűnt, Papp Béla és Pereszlényi Alexandra között éppen gyengéd szálak voltak kialakulóban.

Az előző adásban Béla beismerte, hogy igenis tetszik neki Alexa, amikor pedig kiderült, hogy párban kell dolgozniuk, rendesen elpirult.

A kiesés után a Bors megkereste Alexandrát, ám ő másképp vélekedett kettejük kapcsolatáról.

„Az való igaz, hogy kettőnk között elindult valami a verseny és a forgatások alatt, de ez nagyjából annyiban is maradt. A legnagyobb problémát az okozta, hogy sajnos a Béla nekem egyáltalán nem az ideálom. Hiszek abban, hogy van férfi és nő közötti barátság, és reménykedem is abban, hogy ez a barátság kettőnk között meg is marad” – nyilatkozta a lapnak Alexandra.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top