nlc.hu
Sztárok

Hegyes Berci barátnője

Dancing with the Stars: Hegyes Berci szerelmes, ő a párja

Hegyes Berci barátjába szeretett bele.

Hegyes Bertalanra jó néhány év szingli lét után rátalált a szerelem a Dancing with the Starsnak köszönhetően. A táncos sokáig csak baráti kapcsolatot ápolt a fodrászként dolgozó Vágner Fannival, de az egyre több közösen töltött időnek köszönhetően négy hónappal ezelőtt szerelem szövődött közöttük – írja a Blikk.

Hegyes Berci szerelmes

Fotó: Trenka Attila/solwee

Mindeddig azonban nem mutatkoztak együtt, a múlt heti, Romkertben megrendezett díjátadó gálán azonban kéz a kézben jelentek meg.

„Tavaly ugyanezen a gálán én nyertem a Best of TikTok kategóriát, ezért idén meghívtak, hogy adjak át díjat. Az eseményre pedig elkísért a párom, Vágner Fanni. Úgy érzem, már elég komoly és stabil a kapcsolatunk ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt be tudjam mutatni, hogy ez a gyönyörű lány az én szerelmem… Ismerjük egymást egy ideje, de sokáig csak barátok voltunk. Nem is nagyon akartam párkapcsolatot, de ahogy egyre több időt töltöttünk együtt, éreztük, hogy már nemcsak barátként tekintünk a másikra. Négy hónapja alkotunk egy párt, és eddig minden csodálatos” – mondta Hegyes Berci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top