nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk kritika

Lakatos Márk: „Mi a csöves bánatot kellene megtanítanunk a döglődő Nyugatnak?”

Egy kis számolásra hívta a követőit Márk.

Lakatos Márk rendszeresen fogalmaz meg éles kritikát, amit néha költi kérdésekbe bújtat. Pár hete például így fogalmazott véleményt arról, hogy Kulcsár Edina azt mondta, nem tudja, hogyan esett teherbe párjától, G.w.M.-től.

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Olajos Piroska)

Korábban pedig nem túl visszafogottan nyilatkozott, amikor augusztus 20. helyett, 27-én lőtte ki Magyarország a méregdrága tűzijátékát. „A magyar kormány nem engedte el, hogy Európa legnagyobb tűzijátékát felrobbantgassuk, miközben az ország szépen csődbe megy. Nem, nem… Egy hétig még szépen őriztette a Duna parton azt az elképesztő technikát meg a petárdákat. Szerintetek ez hány százmillióba került?” – mondta akkor a Reggeliben a stylist. 

Most sem finomkodott legújabb Instagram-posztjában. 

„Oldjatok meg velem egy matek példát: ha Ausztriában 17.000 forintnak megfelelő kaját vásárolok és 1.1 millát keresek, miközben a csodás kis hazánkban ugyanezért a melóért 300 ezret kapok, viszont ugyanazt a kaját 32.000-ért tudom megvenni, akkor mi a csöves bánatot kellene megtanítanunk a döglődő Nyugatnak, aki lábon lőtte magát? Ti értitek?” – teszi fel a kérdést a követőinek Márk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top