nlc.hu
Sztárok

Elképesztő profitot termel Szalai Ádám cége

Szalai Ádám jövője biztosítva van, elképesztő profitot termelt a focista két cége

Többé nem ölti magára a címeres mezt, de ez nem veszélyezteti a megélhetését.

Szalai Ádám múlt héten, a németek elleni Nemzetek Ligája meccs előtt jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól. A klasszis ezután álomgólt lőtt Lipcsében, tegnap pedig az olaszok elleni meccsel végleg elbúcsúzott a címeres meztől. A megélhetése azonban nem ezen múlik, ugyanis a foci mellett az üzleti életben is megállja a helyét: két céget is vezet – írja az mfor.hu.

Szalai Ádám

Fotó: Getty Images

Szalai Ádám OLS-Omega-Laser-Steeltec Kft. nevű cége 906 millió forintra tett szert a tavalyi évben. Gyors ütemben növelte a cég a bevételét, az egy évvel korábbi adatokhoz képest 354 millió forinttal gazdagodott a vállalkozás.

Emellett 2017-ben létrehozott egy Szalai Brothers nevű ingatlan-adásvétellel foglalkozó vállalkozást is, amelynek tavaly 265,7 milliós árbevétele volt. Ráadásul úgy, hogy az előző évben még nulla forint profitjuk volt. A cég 2021-et 119 milliós haszonnal zárta, az mfor.hu cikke megjegyzi, hogy mindezt ráadásul alkalmazottak nélkül érték el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top