nlc.hu
Sztárok

Muri Enikő esküvőt és gyereket szeretne

Muri Enikő esküvőt és gyereket szeretne, Tóth Szabi egyelőre nem partner ebben

A Palikék világa vendégei voltak, többek között a magánéletükről is meséltek.

Pár héttel a Nyerő Páros előtt derült ki, hogy Tóth Szabi és Muri Enikő egy párt alkotnak. A nyilvánosság előtt nem beszéltek a kapcsolatukról, ám a műsor alatt beleláthattak a nézők. Az is kiderült, hogy az énekesnő már nagyon vágyik egy gyermekre és az esküvőre is, azonban a párja egyelőre bizonytalan – erről a Három igazság című műsorban részletesebben is meséltek. 

„Általában én hozom fel, ő egy kicsit vonakodósabb. Mondjuk ki minden szépítés nélkül: ő ezen már túl van, ahogy túl van a gyermekáldáson is. Neki ez újdonságot nem okoz, ellenben nagyon sokszor elmondja, hogy »én azt szeretném, hogy te boldog legyél mellettem, és ha erre vágysz, igyekszem ezt neked megadni«, de ő egy olyan férfi, akinek a házasság nem annyira fontos. Nem annyira romantikus, nem annyira bújós, nem annyira becézgetős, máshogy fejezi ki a szeretetét, nem azzal, hogy megkéri a kezem. Én ezt elfogadtam, és nekem nincs ezzel az égegyadta világon semmi bajom… Na jó, néha van, de le tudom nyelni” – kezdte Muri Enikő, akitől Tóth Szabi vette át a szót.

Muri Enikő és Tóth Szabi

Muri Enikő és Tóth Szabi (Fotó: RTL)

„Nem leszek ezzel szimpatikus, szerintem, de annyira nem hiszek a házasság intézményében. Attól, hogy van egy papírunk valamiről, az nem változtat azon, hogy mi hogyan állunk egymáshoz. Tehát asszonynak, férjnek, feleségnek lehetne hívni az embert bármikor egy párkapcsolatban. (…) Úgy vagyok vele (a lánykéréssel), hogy soha ne mondd, hogy soha. De nem érzem az indokoltságát jelen pillanatban, és ezt ő tudja. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretném eléggé, vagy bármi problémánk lenne egymással, hanem hogy ez most nem egy olyan történet, aminek meg kell történnie” – részletezte a zenész.

Muri Enikő kifejtette, hogy számára a gyerek az elsődleges, a házasság csak hab a tortán. „Csúnyán mondva: a kettő közül nekem inkább a gyerek a fontosabb. Az esküvő inkább csak a ráadás lenne a végén. Nekem a gyermekáldás már jó pár éve a fejemben van. Nagyon dúlnak bennem az anyai ösztönök, szeretem őt is, a szüleimet és a szűk családomat is, mindenkit szeretek, de bennem már burjánzik egy olyan szeretet, amit hiába adnék át a páromnak, a szerelmemnek, nem úgy tudom átadni. Egy anyai gondoskodás, anyai szeretet van bennem. Meg sem tudom nagyon fogalmazni, de érzem, hogy jönne ki belőlem. A gyerek még várat magára, de nagyon pozitívan állok hozzá, és nagyon az van bennem, hogy érzem már, hogy lassan jönni fog.”

Tóth Szabi hozzátette, párja még nincs teljesen kész az anyaságra, ám ezt nem fejtette ki bővebben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top