nlc.hu
Sztárok

Bill Murray 100 ezer dollár fizetett a zaklatása miatt

Bill Murray 100 ezer dollárt fizetett egy kolléganőjének, akit zaklatott a filmforgatáson

A 72 éves színész állítólag rámászott egy nála sokkal fiatalabb kolléganőjére.

Idén áprilisban leállították a Being Mortal című film forgatását, mert a főszereplőt alakító Bill Murray ellen panaszt tett egy fiatalabb kolléganője. A színész akkor annyit mondott: „olyasmit tettem, amit viccesnek gondoltam, és nem úgy fogadták”, részletek viszont mostanáig nem derültek ki az esetről.

A Guardian azt írja, hogy a beszámolók szerint Murray rámászott egy fiatal produkciós asszisztensre, amikor a forgatáson egy ágy közvetlen közelében voltak. Megcsókolta a nőt, bár mindketten maszkot viseltek a Covid-protokoll miatt.

Bill Murray színész a Berkshire Hathaway éves részvényesi közgyűlésén 2022. április 30-án Omahában, Nebraskában

Bill Murray 2022. április 30-án Omahában, Nebraskában (Fotó: SCOTT OLSON / Getty Images via AFP)

A 72 éves komikus azzal védekezett, hogy csak tréfált, míg a női munkatárs arról számolt be, hogy a színész cselekedetét „teljesen szexuálisnak” érezte, és „megrémült”.

A nő kilétét nem fedték fel, ám hivatalos panaszt tett, akárcsak egy másik munkatárs, aki szemtanúja volt az esetnek. Végül Murray 100 ezer dollárt (44 millió forintot) fizetett a nőnek.

A film forgatását egyelőre nem folytatják, és nem tudni, mi lesz a produkció sorsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top