nlc.hu
Sztárok

Erdélyi Mónika elhagyná az országot

Erdélyi Mónika elhagyná az országot

Az egykori műsorvezető szívesen élne kétlaki életet.

Az RTL Klubon közel egy évtizeden át futott a Mónika-show, ám Erdélyi Mónika az utóbbi években nem szerepelt műsorvezetőként a tévében. Azt mondja, ha akadna egy jó lehetőség, szívesen visszatérne, de mivel több lábon áll, ezért nem viseli meg, hogy nem szerepel a képernyőn.

Erdélyi Mónika és lánya Molli

Fotó: Schumy Csaba

„Nekem annyi visszatérésem volt már, hogy szinte el se tűntem. Alapvetően szeretek tévézni, és ha jön egy izgalmas felkérés, akár szereplőként, akár műsorvezetőként, azt szívesen elvállalom, mert nagyon szeretem csinálni. Görcsölni viszont nem szoktam azon, hogy mikor csörren már meg emiatt a telefonom. Ha van feladat, megyek, de ha nincs, akkor sem esem kétségbe, hiszen van biztos megélhetésem. Nekem a médián kívül mindig volt más is. Egyedülálló édesanyaként fontosnak tartottam, hogy több lábon álljak, hiszen a tévé bizonytalan pálya. Jó, ha az ember nem egy lapra tesz fel mindent. Évek óta pénzügyi területen dolgozom és ezt is nagyon élvezem. Magamnak oszthatom be az időmet, és bárhonnan végezhetem a munkát” – mondta a Blikknek Mónika.

Azt is megosztotta az olvasókkal, hogy szívesen élne külföldön, de csakis Európán belül, míg a lánya Amerikába vágyik. „Kétlaki életre viszont nagyon vágynánk Mollival. Egyre többet beszélünk róla és tervezgetjük, igazából ebben a pillanatban is meg tudnánk oldani. Meg is fogjuk valósítani valamikor. A lányom Amerikába költözne a legszívesebben, én viszont nem mennék olyan messzire, maradnék azért Európán belül. Spanyolországgal és Olaszországgal például nagyon kacérkodom, de márciusban Stockholmban voltunk és az is nagyon megfogott” – részletezte a korábbi műsorvezető, majd hozzátette, az szinte biztos, hogy a lánya külföldön kezdi meg az egyetemet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top