nlc.hu
Sztárok

Nagy bajba került Fásy Ádám Egyiptomban

Eltűntek Fásy Ádám csomagjai Egyiptomban, a gyógyszerei is a bőröndben vannak

Minden bonyodalom ellenére ő és a versenyzője is jól érzi magát.

Fásy Ádám, a Miss Intercontinental Hungary licenctulajdonosa megérkezett Egyiptomba, hogy személyesen támogassa a világverseny helyszínén a Magyarok Világszépe idei királynőjét, de nem várt akadályokba ütközött – írja a Blikk.

Fásy Ádám

Fotó: Olajos Piroska

A leszállást követően eltűntek a bőröndjei, amelyben a fontos gyógyszerei voltak. Fásy tavaly szívműtéten esett át és az egészsége érdekében többfajta gyógyszert szed, amelyeket időben be kell vennie. Egyelőre nincsenek meg a csomagok, de ígéretet kapott, hogy hamarosan visszakapja őket.

„Minden bonyodalom ellenére nekem most az a legfontosabb, hogy a versenyzőnk jól érzi magát. Eddig jól veszi az akadályokat és úgy látom, szépen helytáll. Nemzeti igazgatóként elmondhatom, hogy nagy mérföldkő ez a Miss Intercontinental történetében, hiszen az 50. jubileumi versenyt rendezik. Erős az idei mezőny is, eddig szebbnél szebb jelöltekkel találkoztam, de mint köztudott, a magyar hölgyek a legszebbek és bízom benne, hogy Patrícia sikerrel zárja a világversenyt” – mondta a lapnak Fásy Ádám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top