nlc.hu
Sztárok
Sztárban Sztár leszek! 2. élő-show: László Attila búcsúzott

Sztárban Sztár leszek!: László Attila esett ki – „Nem tettem bele annyit, amennyit kellett volna”

Már csak tízen vannak versenyben.

A Sztárban Sztár leszek! második élő show-jában László Attila és Molnár Sanyi került a veszélyzónába. A nézők döntése nyomán Molnár Sanyi jutott tovább, László Attila számára pedig véget ért a verseny. Majka szomorúan vett búcsút a versenyzőjétől.

László Attila

László Attila esett ki a Sztárban Sztár leszek! második élő-show-jában – Fotó: Sajtószoba

László Attila – aki Kasza Tibi bőrébe bújt ezúttal – csalódottan élte meg, hogy neki kellett távoznia, de – mint mondja – csakis szép emlékekkel búcsúzik: a műsor miatt több, mint 15 kilót fogyott, emellett pedig csomó jó emberrel ismerkedett meg.

„Nyilván csalódott vagyok, szomorú vagyok, de közben meg úgy fogom fel az egészet, hogy ez egy nagy kaland volt a számomra, és ez most itt ért véget. Igazából nem vagyok túl letörve, nagyon sokat adott nekem ez az időszak. (…) Lefogytam 15 kilót, ami nagyon fontos volt számomra. Úgyhogy nekem orbitális pluszt adott a verseny. Nagyon sok jó fej, tehetséges emberrel találkoztam. (…) Nagyon sok pozitívumot fel tudok sorolni” – nyilatkozta a kiesés után a Sztárban Sztár leszek! online műsorvezetőjének, Nagy Rékának. 

László Attila úgy látja, nem tett bele annyit a produkciójába, mint amennyit kellett volna. „Nyilvánvaló, hogy ha az energiámat bele raktam volna, akkor lehet, hogy nem ülök itt. De ez nekem óriási plusz és motiváció a jövőbeni életemhez, hogy tényleg, amit én tudok, azt bele kell raknom. (…) Picit úgy, az első nehéz feladat után, a mély víz után a felszínen szerettem volna mellúszásban menni, és valószínű, hogy gyorsúszni kellett volna. Nem az, hogy félvállról vettem, hanem picit azt gondolom, hogy nem tettem bele annyit az én részemről, amennyit kellett volna, és ez most ennyit ért. (…) Azért nem tettem bele annyit, mert az adott pillanatban ennyi jött ki ” – jelentette ki.

László Attila produkciója a Sztárban Sztár leszek! második élő show-jában:

 

A zsűri pontjai és a közönség szavazata alapján egyébként a kubai származású Yulaysi Miranda – aki júniusban szülte meg második gyermekét – lett a második élő show győztese.

Immár csak tízen vannak versenyben a Sztárban Sztár leszek!-ben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top