nlc.hu
Sztárok

22 évvel ezelőtti fotó Görög Zitáról

Te ráismersz? 22 évvel ezelőtti fotót mutatunk Görög Zitáról

A 43 éves, háromgyerekes édesanya a kilencvenes években már ismert modell volt, aki színésznőként is helyt állt nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi produkciókban is.

Görög Zita a még a kilencvenes években, tinédzserként kezdett modellkedni, komoly nemzetközi karriert futott be, élt és dolgozott többek között az Egyesült Államokban, Olaszországban és Franciaországban is.

Görög Zita akkor és most

Görög Zita a 2000-es években (Fotó: x Archívum Story-Best)

A mára már háromgyerekes édesanya kipróbálta magát műsorvezetőként, a 2003-ban indult Megasztár háziasszonya volt az első három évadban, majd láthattuk a Nagy duettben és a Konyhafőnök VIP-ben is

Mindemellett színésznőként is helytállt, nemzetközi és hazai produkciókban egyaránt, többek között szerepet kapott az Underworld és az Underworld: Evolution című filmekben is.

Görög Zita akkor és most

Görög Zita 2018-ban (Fotó: Schumy Csaba/solwee)

Az utóbbi években viszont valamivel kevesebbet szerepelt, ami tudatos döntés volt a részéről. Közösségi oldalain oszt meg párjáról és gyerekeiről egy-egy fotót a követői legnagyobb örömére.

„Szórakoztatóipar. Benne van a nevében. De sokszor már nem szórakoztat, hanem ferdít, manipulál és megaláz. Nem tudom, szólt-e valaha másról a figyelemelterelésen kívül. Nem arról van szó, hogy a családommal nem nézünk jó filmeket vagy TV-műsorokat, de csak ebben élni és ezt fogyasztani nem elég a léleknek. A MeToo mozgalom végre megmutatta a médiaipar árnyoldalát is, de eltörölni nem tudja. Nyilván vannak olyan szerepek, feladatok, amiket érdemes elvállalni és szakemberek, akikkel öröm dolgozni és alkotni, nekem sokszor volt és van is ebben részem, de már nem hozom magam hülye helyzetbe” – mondta korábban a Daigeworldnek adott interjújában.

Háromgyerekes anyuka

Korábbi élettársától, Seres Attila koreográfustól 2007-ben született meg az első fia, Milán, majd 2008-ban a lánya, Lotti. 2012-ben 9 év együttlét után szakítottak. 2015-ben fél év együttjárás után ment feleségül Koltay Tamás médiaszakemberhez, de házasságuk hamarosan véget is ért. Később Laczkó Zsolt labdarúgó oldalán találta meg újra a boldogságot, akivel 2018 őszén született meg Timon nevű kisfiuk, és akivel nemrég ünnepelték megismerkedésük 5. évfordulóját.

Görög Zita jól ismeri a hírnév árnyoldalait is, épp ezért a gyerekeit egyelőre igyekszik minél inkább távol tartani például a közösségi oldalaktól is. „Húúúú, a lányomat távol tartom tőle egy jó darabig, az tuti. Teljesen felesleges a fejlődésben lévő személyiségét leterhelni, elterelni és elültetni benne a tökéletességre való törekvést. Azt szeretném, ha az lenne számára a természetes, ami itthon is. Hogy normális a szülés utáni test és anya smink nélkül. Normális a tojásrántotta reggelire és nem kell magánrepülő egy klassz kiránduláshoz” – nyilatkozta erről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top