nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó a második gyermeke megszületérésől

Szegedi Fecsó mosogatni küldte vajúdó párját, csak aztán indultak a kórházba

A kisfiuknak – aki automatikusan megkapta az amerikai állampolgárságot – különleges nevet adtak.

Mint arról beszámoltunk, október 16-án megszületett Szegedi Fecsó és párja, Géczi Bea első közös gyermeke. A pár egészen Floridáig utazott, hogy az énekesnői babérokra törő modell ott hozhassa világra a kisfiukat. Az üzletember meghatódva mesélt a Fókusznak gyermeke születéséről.

Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsó a pár napos kisfiával – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

„Az érzésemet nem tudom leírni. Én sok örömöt átéltem az életemben, de az, hogy egy gyerek megszületik, az egyszerűen mindent überel. Iszonyú nagy szerelem, de még mindig nehezen fogom fel, hogy lett egy kisbabám. A fellegekben járok most” – nyilatkozta Fecsó.

A csöppség nevét még nem szeretnék elárulta, de annyit elmondtak, hogy nagyon ritka és különleges neve lett.

„Este már nagyon fájt a Beának a hasa. Mondtam is, hogy gyorsan mosogasson el, és beültünk a kocsiba és mentünk a kórházba” – mesélte nevetve az üzletember, hozzátéve: teljesen tudatos volt, hogy Amerikában szülessen meg a kisfiuk.

„Amerika a legerősebb ország a világon, és ez egy olyan lehetőség a gyermek életében, amit nem szabad elszalasztani annak, aki ezzel élni tud. Itt arra gondolok, hogy itt tanulhat, itt sportolhat, itt dolgozhat, itt üzletelhet. Ez egy lehetőség, amivel ha él, akkor él, ha nem, akkor nem. Azt gondolom, mindent, amit meg tudok adni a gyerekemnek, azt meg fogom adni” – magyarázta Fecsó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top