nlc.hu
Sztárok
Eljegyezték Nagyváradi Nellit

Férjhez ment Nagyváradi Nelli – az ÉNB Karolaként ismert sorozatszereplő és férje két tanú jelenlétében házasodtak össze

Az Instagramon osztotta meg a jó hírt, majd a Reggeliben beszélt róla részletesebben.

Nagyváradi Nellit az Éjjel-nappal Budapest Karolájaként ismerhették meg a nézők. Az influenszer jó ideje nem szerepel a sorozatban, ám még mindig nagyon sokan követik a mindennapjait: aki így tesz, az láthatta, hogy október elsején eljegyezte a párja Nellit, tegnap pedig már az esküvőre is sor került. Erről bővebben mesélt most a Reggeliben. 

„Megbeszéltük nyár végén, hogy össze fogunk házasodni, de körülbelül a bableves közben este. Ekkor még nem volt lánykérés, semmi, de bementünk az anyakönyvvezetőhöz és foglaltunk időpontot. Azt mondták, október, mondtuk, hogy jó. Fura volt, hogy mondta a férjem, hogy ne szeptember, hanem október legyen. Közben kiderült, hogy leszervezett nekem egy meglepit” – mesélte Nelli.

Nagyváradi Nelli

Fotó: RTL

A meglepi az volt, hogy Nelli kedvenc kaliforniai zenekarát nézték meg Londonban, a koncert közben pedig megkérte a kezét a párja. A sorozatszereplő először fel sem fogta, hogy mi történik, annyira koncentrált a zenére, így csak utólag látta meg a gyűrűt, de természetesen egyből igent mondott. 

A minap aztán két tanú jelenlétében mondták ki a boldogító igent, mivel korábban voltak már házasok, így egyikőjüknek sem hiányzott a nagy lakodalom. Az esküvő után elmentek a szülőkkel vacsorázni, aztán hazamentek. 

Nellinek munkájában is nagy tervei vannak, az énekstúdióját továbbra is teljes erővel viszi, az a terve, hogy egy franchise-t nyisson belőle Amerikában. Hosszú távú célja, hogy kiköltöznek New York-ba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top