nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci is helyre tette Lakatos Márkot

Majka után Pápai Joci is keményen visszaszólt Lakatos Márknak

A Lakatos Márk és Majka között napok óta zajló szócsatába Pápai Joci is beszállt.

Mint arról beszámoltunk, Lakatos Márk alaposan lehordta Pápai Joci és Majka új dalát, a stylist szerint ugyanis a Barokk című daluknak semmi köze sincs a barokk stílushoz és korhoz. A rapper indulatosan reagált a kritikára, még a szombat esti Dancing with the Stars-ban is felemlegette Lakatos Márk “genyózását”

Pápai Joci

Pápai Joci tőle szokatlan kemény szavakkal üzent Lakatos Márknak – Fotó: Sajtószoba

A szócsatájukhoz most Pápai Joci is csatlakozott, aki meglepően kemény szavakkal vágott vissza a stylistnak – szúrta ki a Blikk az énekes közösségi oldalán. Az énekes hosszú posztban tette helyre Lakatos Márkot.

Látom rajtad, hogy még a szemed is rángatózik az idegtől, mert annyira foglalkoztat ez a mérhetetlen anomália. (…) Kb. 10 évvel ezelőtt a testvérem írt egy gyönyörű gitárdallamot, ami részben egyértelműen klasszikus barokk zenei elemeket, stílusjegyeket tartalmazott. (…) Ezt én akkor nemes egyszerűséggel elneveztem barokk témának. Ez a gitártéma, elejétől a végéig szerepel a dalban. (…) Emiatt “Barokk” a címe……….!!!!! Mivel Te nem vagy zenész, nem várható el, hogy kihalld ezeket az akkordokat. (…) Egyébként, ha nem lenne ott, csak az inspirálta volna a dalt, az is magyarázat volna, bár természetesen ahhoz sem lenne semmi közöd. (…) Arra kérlek, hogy a csatolt hangfelvételt tanulmányozd és talán ez majd jó tanulság lesz a jövőre nézve, hogy sok dolog van a világban, amihez csak laikusként tudsz hozzászólni. (…) Részemről én befejezettnek tekintem ezt az egészet, de leginkább méltatlannak! ” – olvasható az énekes hosszú posztjában.

Pápai Joci szerint Lakatos Márk egyszerűen megtaposta két lábbal a dalt, miközben az éppen sok embernek ad erőt és hitet.

Itt meghallgathatod a Barokk című slágert, ami kirobbantotta az egész szócsatát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top